tiistai 29. maaliskuuta 2016

Lahjakas urheilija

Joulun ja jokin aika sitten olleen syntymäpäiväni aikaan toivoin lapsilta lahjaksi tiettyjä urheiluun liittyviä juttuja. Sain kyllä muitakin lahjoja, urheiluun liittyviä ja liittymättömiä, jotka lämmittivät mieltäni, mutta nyt esittelemäni lasten lahjat olen jo ehtinyt ottaa aktiiviseen käyttöön.  

Työpaikan kuntosalilla ei ole tarjolla muovimukeja, mikä on minusta oikein hyvä ja ekologinen ratkaisu. Olen jo aika kauan ajatellut, että pitäisi muistaa ottaa sinne mukaan edes jokin juomapullo ja lopettaa suoraan vesihanasta juominen. Nyt sain lahjaksi kauniinvärisen pullon, jonka vein kokonaan töihin. Juominen salilla on nyt entistä siistimpää. En kylläkään pidä tuosta tuttisysteemistä, jollainen noissa pulloissa on, mutta pullo toimii hyvin mukina, kun korkin ottaa pois. 

Naisellinen juomapulloni.
Tyttären kanssa meillä on ikuinen, onneksi kohtalaisen ystävällismielinen, kiista hiuslenkeistä. Aiemmin lainailin hänen mustia hiuslenkkejään. Kun jouluksi sain häneltä nipun mustia, harmaita ja valkoisia juuri sopivan mittaisia lenkkejä, olen ollut omavaraisempi. Nyt hän puolestaan on hävittänyt suurimman osan omista hiuslenkeistään, ja alkanut lainailla minun siistejä lenkkejäni.  


Hiukset kiinni kelpaa hölkätä.

Pojaltani sain jouluksi toivomani urheilukaupan lahjakortin, jonka käytin heti välipäiväalennusmyynneissä uuteen pitkähihaiseen treenipaitaan. Sellainen ohut, tekninen paita minulta tykkänään puuttui aikaisemmin. Paidasta ei nyt ole kuvaa, mutta pääasia on tietysti, että sekin on vaaleanpunainen.

Asianmukainen juoksupipo. Siinä lukeekin "RUN".

Kun aloittelin juoksu-uraani, en hankkinut ihan jokaista härpäkettä heti alussa. Yksi tällaisista oli niin sanottu juoksupipo. Juoksin ensimmäisen talveni ja pienen osan toista ja kolmattakin pojalta perimäni futisseuran musta pipo ja tuubihuivi päässä. Nyt toivoin juoksupipoa. Katselimme niitä tyttären kanssa yhdessä. Oli aika yllättävää, että sellaiseen voi helposti laittaa kolme kymppiä tai ylikin. Löysimme kuitenkin kohtuuhintaisen pipon. Siinä on sisäpuolella kiva kuosi, jota joku ilkeämielinen voisi pitää nelikymppiselle naiselle sopivana puumakuosina. Mutta puumathan ovat ruskeita, eikä niillä ole pilkkuja.




Pipon sisällä on kiva kuosi.




 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti