perjantai 30. toukokuuta 2014

Hinku lenkille


Ihanat, pitkät ja rauhalliset lenkit ovat jääneet väliin jo yli kahden viikon ajan. Juoksukisa sotki pakan. Kisaa edeltävällä viikolla piti juosta mahdollisimman vähän ja rauhallisesti. Töihinkin piti päästä, joten pyöräily vei osan lenkkimahdollisuuksista. Yksi rauhallinen lenkki meni puihin ihan vain sen takia, ettei ollut rauhallisen juoksun päivä… Ja sitten tuli kisa ja kisan jälkeen piti vähän levätäkin.
Kun ensimmäistä kertaa kisan jälkeen olisin päässyt hissuttelulenkille, kaveri soitti ja kertoi istuvansa ilman polttoainetta autossaan naapurilähiön Lidlin pihassa. Pelastuspartioon meni hyvä osa illasta, joten ehdin vain ei-niin-hallitulle puolen tunnin pyrähdykselle.
Helatorstain aikaan tehdylle lasten harrastusreissulle tiesin olla ottamatta lenkkareita mukaan, vaikka haikeana katselinkin ikkunasta ihania lenkkimaastoja. Ihan ilman treeniä en ahkeran ponileikin leikkimisen takia jäänyt, mutta siinäkään ei pysytty kaipaamissani peruskuntosykkeissä. Ponileikissä ei nimittäin käytetä mitään My Little Ponyja, vaan pompitaan ympäriinsä ihan hillittömästi.
Niska ja yläselkä ovat ihan jumissa ja muutenkin alkaa olla jo hirveä hinku hitaalle ja nautinnolliselle lenkille. Nyt on hengästytty ihan tarpeeksi. Nautintohan on juoksemisessa pääasia, ei kipu, eikö vain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti