perjantai 10. heinäkuuta 2015

Merkkipäivä 10.7.

Tänään on kyseenalainen merkkipäivä. Tasan vuosi sitten sain jalkani kipeäksi 5 km:n juoksukilpailussa. Paranemismatka on ollut monipolvinen, jatkuu edelleen, eikä siitä tällä kertaa sen enempää. 

Merkkipäiviä on kuitenkin hyvä juhlistaa, joten sen kunniaksi pari kesäkuvaa. 



Käveleminen luonnistuu jo jonkin verran. Ihan kävelylenkkiä en vielä ole tehnyt, mutta monenlaista asiaa on tullut toimitettua. Niinkuin nyt mansikanpoimintaa. 


Jo viime kesänä löysin laiturilla jumppaamisen. Mökin laituri on ihan paras kuntosali ja venyttelyalusta. Kuuma ei tule varjossa kovemmallakaan helteellä, kun tuuli vilvoittaa. Linnut huolehtivat siitä, mistä työpaikan kuntosalilla radio tai aamuteevee, ja mielestäni paljon näitä paremmin. 


Selällään ollessa näkee puiden latvat...



...ja kun nousee vatsarutistukseen, näkee kuikkien päiden pomppivan samaan tahtiin. 



Olen kuntouttanut jalkapohjien lihaksia myös kävelemällä paljon paljain jaloin silloin, kun olen ollut maalla. Jossain toisissa olosuhteissa minusta olisi voinut tulla paljasjalkajuoksija. 


Järvessä uimista en ole vielä tänä kesänä laskenut liikunnaksi, sen verran lyhytaikaista se on näissä veden lämpötiloilla ollut. Vesijuoksuakaan en tällä rasvaprosentilla pystynyt näissä vesilämpötiloissa harrastamaan, mutta myös soutu on hauskaa liikuntaa. 

Kesä jatkuu, ja liikkuminen ja bloggailukin silloin tällöin. Edelleen ihmettelen, millaista kestävyysliikuntaa pystyisin järkevästi harrastamaan ja mitä muuta liikunnan saralla voisi keksiä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti